VI SÖKER EN KOCK
Vår nuvarande kock Marcus behöver en kollega och vi söker dig som är utbildad kock och har erfarenhet från yrket.

Tjänsten är en säsongsanställning under perioden juni-augusti på deltid 50% (mer kan ev diskuteras) med arbetstid förlagd till såväl dagar, kvällar som helger. Timlön enligt avtal.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Johansson på lars@dormy.se så ringer han upp.

Skicka din ansökan med presentation av dig själv samt CV snarast till lars@dormy.se. Rekryteringsprocessen sker löpande.

NYINSATTA LEKTIONER

Grupplektion special järnslag

Lördag 30 maj kl 13.00-13.50

Max 6 deltagare. Kostnad 150 kr per person.


Ny kursstart för Grönt kort    

1)  Söndagar kl 10.00-11.30 med start 14 juni

2)  Intensivkurs måndag-torsdag 6-9 juli kl 09.00-11.00
    
Vi startar kurser kontinuerligt kurser för Grönt kort efter intresse. Kostnad 1995 kr för senior och 995 kr för junior (0-21 år).


Enskilda lektioner

Onsdagar och lördagar finns Adam tillgänglig för enskilda lektioner.

 

ANMÄL dig till kurser och lektioner på tel 0583-349 43 eller info@askersundsgolfklubb.se

 

GOLFVECKAN
Vi räknar med att genomföra alla tävlingar under semestergolfveckan och inriktningen är att det är medlemmar som har förtur. Det kan bli något mindre startfält och därför är det bra att anmäla sig i tid.
Vi kommer att anpassa oss efter regelverket som gäller för Covid-19 (vid tävlingstillfället) vilket kan innebära att vi inte genomför prisutdelningar som vi brukar på onsdagen eller lördagen.

Även avslutningsfesten kommer att anpassas till det regelverk som gäller den 4 juli.

 

MUSIKKVÄLLAR
Vår ambition är att genomföra våra musikkvällar som planerat och givetvis anpassa detta till gällande regelverk för Covid-19.
Dessa kvällar genomförs utomhus och avstånd mellan bord anpassas till rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

 

SISTA 9
En nyhet för spelåret 2020 är att vi från och med 29 april inför Sista 9 på Askersunds Golfklubb. Det innebär att du får möjlighet att boka våra sista nio hål samtidigt som det generella bokningstrycket lättar på hela banan.

Så här funkar Sista 9

Alla bollar som avser att avsluta spelet efter nio hål, meddelar detta via appen Sista 9 som du laddar ner till din smartphone. Andra spelare får då möjlighet att se när spelluckor från hål 10 skapas och boka dessa luckor som nya starttider.

Tiderna i Sista 9 uppdateras sedan efter speltempot. Det gör att man i förväg kan se när bollen på de första nio hålen blir klara. Spelluckorna kan då tas över med perfekt timing av en ny boll från hål 10.

Införandet av Sista 9 ökar tillgängligheten för samtliga medlemmar och hjälper samtidigt Askersunds Golfklubb att öka sina intäkter. Du som användare får dessutom möjlighet att samla greenfee till andra anslutna banor varje gång du lägger ut eller bokar en tid i Sista 9.

Snabbhetspremie till de 200 första
För att komma igång snabbt och öppna banan för fler, får de 200 första som registrerar sig i appen och anger koden ASKERSUNDSGK100 en snabbhetspremie i form av 100 kr greenfee till andra anslutna banor.


Har du frågor, tveka inte att kontakta kansliet på tel 0583-349 43.