TÄVLINGSSÄSONGEN STARTAR
Nu när rekommendationer och regelverk för tävlingar har ändrats från 1 juni så startar vi vår tävlingssäsong. Vi drar igång med onsdagsgolf den 2 juni, herr- och damgolf den 3 juni, måndagsgolf den 7 juni och sedan löper det på enligt årets planering.

Första klubbtävlingen för året blir TaylorMade Cup den 13 juni och detta är en singeltävling i tre klasser.

 

GOLFVECKAN 2021
Anmälan till Golfveckan är öppen och i år är det vecka 26 som gäller och detta beroende på att vi har Golf SM klass H60 under vecka 27.

Vi arrangerar som vanligt ett KM Padel i klasserna herr, dam och mixed och anmälan görs via Matchi.

På måndagskvällen så kör vi vår traditionsenliga Grosspot och den startar klockan 18.00. Anmälan till Grosspotten görs till kansliet på tel 0583-349 43.

Programmet för golfveckan finns i det bifogade dokumentet.

 

Semestergolfen 2021 | (pdf) | 2,2 MB
KURSVERKSAMHETEN FÖR ADAM
När vi nu närmar oss juni så ökar också vår instruktör Adam sin närvaro i Askersund och det går att boka enskilda lektioner och grupplektioner under fler dagar i veckan. Vi försöker koncentrera det till dagar och kvällar och det finns förmånliga paket att köpa.
http://www.askersundsgk.com/se/shop/lektioner

Lördag 29 maj är det "drop-in" träning med specialslag järn mellan kl 11.00 - 11.50
Kostnad 150 kronor. Anmälan sker till receptionen på tel 0583-349 43.

 

CADDEE APP 6.0 RELEASE
Nu finns Caddee App uppgraderad med bland annat den efterlängtade funktionen som gör att du med ett par knapptryckningar kan spara din HCP-rond direkt i MinGolf (GIT).

Med den nya anteckningsfunktionen får du möjlighet att klicka fram symboler som beskriver hur du upplevt ronden du spelat. Du kan även beskriva ronden i text och ta en bild på sällskapet i bollen. Under Mina Ronder kan du gå tillbaka och minnas alla trevliga stunder. Denna funktion finns endast i PREMIUM.

Caddee firar 20 framgångsrika år med att bjuda alla medlemmar i Caddee’s 160 anslutna klubbar (däribland Askersunds GK) på gratis PREMIUM hela golfsäsongen 2021 (värde 149:-). Premium aktiveras automatiskt när du startar appen, baserat på ditt Golf-ID och din officiella hemmaklubb.

 

FÖLJ KROGENSOMINTEFINNS PÅ KLUBBEN
Mycket av den planerade verksamheten och nyheter för våra nya krögare går genom sociala medier. Vill man ha snabb information så är det en bra idé att ha Krogen i sitt nyhetsflöde på Facebook och Instagram. Vill ni ha hjälp att lägga upp detta så hör ni av er till oss i recpetionen eller till Krogen direkt.