STORT TACK FÖR EN FANTASTISK GOLFSÄSONG!
Anläggningen är nu stängd och golfsäsongen 2020 är till sin ända och vi vill framföra ett STORT TACK för att du bidrog till detta! Ett fantastikt år för golfen med en lång säsong, perfekt golfväder och många nya golfare. Men också ett år som inneburit stora prövningar och som vi säkert kommer få leva med en tid framöver.

Våra banarbetare har gjort ett utomordentligt jobb och banan har varit i ett förstklassigt skick under hela säsongen.

Range- och campingområdet har även i år varit under viss ombyggnation men nu står även ett nytt servicehus på plats för campinggästerna. Nu börjar arbetet med att planera nästa säsong och vi återkommer med mer information.

Välkommen åter 2021!

 

ÅRETS GOLFARE OCH VINNARE AV LA GRANDE FINALE
Vinnare av Årets golfare blev Michael Bejfalk. Stort grattis säger vi!

Den 10 oktober avgjordes La Grande Finale, tävlingen där alla segrare under året tävlar mot varandra för att kora den bästa av de bästa! 
Efter kvalet med 9 hål poängbogey, på hål 10-18, fick de 10 spelare med bäst resultat gå vidare till en shoot-out från hål 1. Den som har sämst resultat på varje hål slås ut och på hål 9 är det två spelare kvar som kämpar om segern. Vinnare i årets final är Irene Gustafsson. Stort grattis!

1. Irene Gustafsson

6. Hans Niemi

2. Ola Carlsten

7. Monica Pettersson

3. Catarina Ivarsson

8. Anders Jansson

4. Jesper Hultin

9. Christer Bejfalk

5. Anders Pettersson

10. Kjell Jonsson

KONTAKT UNDER VINTERN
Under vintern 2020/2021 är inte receptionen i Åmmeberg bemannad, men du kan fortfarande nå klubbchef  Magnus Lilja via telefon 0583-349 43 eller info@askersundsgolfklubb.se. Du kan också kontakta Helena Stubbe på telefon 019-20 95 23 elller helena@askersundsgolfklubb.se. Helena svarar på frågor kring försäljning och köp av B-aktier och andra medlemsfrågor kring fakturering, autogiro mm.