STORT TACK FÖR EN FANTASTISK GOLFSÄSONG!
Anläggningen är nu stängd och golfsäsongen 2021 är till sin ända och vi vill framföra ett STORT TACK för att du bidrog till detta! Ett fantastikt år för golfen med fint väder och många nya golfare. Lättnaderna i samhället avseende Covid gjorde att vi kunde genomföra tävlingar och aktiviteter på ett lite mer normalt sätt.

Våra banarbetare har gjort ett utomordentligt jobb och banan har varit i ett förstklassigt skick under hela säsongen.

Nu börjar arbetet med att planera nästa säsong och vi återkommer med mer information.

Välkommen åter 2022!

 

GE BORT LITE GOLF I JUL
Om du fortfarande inte har köpt den perfekta julklappen, har vi ett förslag. Vad är väl mer uppskattat än något golfrelaterat till en golfare.

Du kan beställa värdebevis på t ex greenfee, medlemskap eller golflektioner. Eller ett presentkort på valfritt belopp som även kan nyttjas i shopen.

Din beställning gör du på tel 0583-349 43 eller info@askersundsgolfklubb.se senast den 15/12 för säker postbefordran. Betalning sker via faktura.

ÅRETS RESULTAT AV PLAYERS 1st
Under 2021 har klubben deltagit i en den årliga undersökningen via Players 1st som skickats ut till medlemmar vid två olika tillfällen. Vi har fått totalt 332 svar (en svarsfrekvens om 38%).

Frågorna har berört allt från service på klubben till restaurang, bana, etc. Sedan har detta kokats ned till en ambassadörspoäng, en poäng som speglar hur troligt det är att medlemmen rekommenderar oss till andra spelare, nybörjare eller besökare. Totalt ligger Askersund i år på en 27:e plats (vi var 33:a under 2020) bland de 368 klubbar som deltagit och vi har en ambassadörspoäng på 73. Riksgenomsnittet och länssnittet är 42.

I år har vi också genomfört en kortare undersökning bland våra gäster. Totalt har vi fått 1246 svar. Vi har här en ambassadörspoäng på 63 (2 poäng upp från 2020), bästa klubb har 71. Vilket ger oss en 6:e plats av 112 deltagande. De klubbar som är med från länet har ett snitt på 33 som ambassadörspoäng.

Kontaktområden där klubben får högst betyg är banans skick och skötsel och att den är rolig att spela. Men även omgivningen som helhet och att klubben är en plats där man trivs. Något vi känner oss oerhört stolta över då detta också är vad vi prioriterat. De svar vi fått kommer nu analyseras och ligga till grund för beslut om utveckling och förbättringsåtgärder på golfklubben, såväl kort- som långsiktiga. Har du frågor om undersökningen är du välkommen att kontakta klubbchef Magnus Lilja.

 

JULBORD PÅ KROGENSOMINTEFINNS PÅ KLUBBEN
Under november och december så kommer Krogensomintefinns på klubben att servera julbord.

Start är det den 23 november och man kör kvälllar tisdag till lördag, samt mitt på dagen lördag och söndag. Pris 545 kr inklusive glögg och för barnen kostar det 25 kr/år upp till 12 år.

Bokning via kontakt@krogensomintefinns.se eller via telefon 070-229 22 13.

Välkomna!

 

KONTAKT UNDER VINTERN
Under vintern 2020/2021 är inte receptionen i Åmmeberg bemannad, men du kan fortfarande nå klubbchef  Magnus Lilja via telefon 0583-349 43 eller info@askersundsgolfklubb.se. Du kan också kontakta Helena Stubbe på telefon 019-20 95 23 elller helena@askersundsgolfklubb.se för frågor kring försäljning och köp av B-aktier samt medlemsfrågor kring fakturering, autogiro mm.