I ÅR ÖKAR VI TILLGÄNGLIGHETEN MED APPEN "SISTA 9"
En nyhet för spelåret 2020 är att vi från och med 29 april inför Sista 9 på Askersunds Golfklubb. Det innebär att du får möjlighet att boka våra sista nio hål samtidigt som det generella bokningstrycket lättar på hela banan.

Så här funkar Sista 9

Alla bollar som avser att avsluta spelet efter nio hål, meddelar detta via appen Sista 9 som du laddar ner till din smartphone. Andra spelare får då möjlighet att se när spelluckor från hål 10 skapas och boka dessa luckor som nya starttider.

Tiderna i Sista 9 uppdateras sedan efter speltempot. Det gör att man i förväg kan se när bollen på de första nio hålen blir klara. Spelluckorna kan då tas över med perfekt timing av en ny boll från hål 10.

Införandet av Sista 9 ökar tillgängligheten för samtliga medlemmar och hjälper samtidigt Askersunds Golfklubb att öka sina intäkter. Du som användare får dessutom möjlighet att samla greenfee till andra anslutna banor varje gång du lägger ut eller bokar en tid i Sista 9.

Snabbhetspremie till de 200 första
För att komma igång snabbt och öppna banan för fler, får de 200 första som registrerar sig i appen och anger koden ASKERSUNDSGK100 en snabbhetspremie i form av 100 kr greenfee till andra anslutna banor.


Har du frågor, tveka inte att kontakta kansliet på tel 0583-349 43.

NU STARTAR VI UPP HERR- OCH DAMGOLFEN
Premiär torsdag den 7 maj. Vi kommer kunna erbjuda 24 platser (8 bollar) i respektive klass, först till kvarn. Vi sköter lottning av bollar via Excel.

Vi kommer att starta med lite längre tidsavstånd, 9 min, och vi skall följa samma regler gällande flagga, krattor, mm som klubben har på sina tillfälliga lokala regler (anpassade efter Covid-19).
De som är i riskgrupper skall i möjligaste mån avstå tävlingar och känner du dig sjuk skall du stanna hemma.

Vi kommer inte att ha prisutdelningar utan priser hämtas på klubben i efterhand. En person i bollen skall föra score och denna skall lämnas in i tävlingskansliet efter ronden. Det är allas ansvar att rätt score är ifylld och inlämnad.

Anmälan till kansliet på info@askersundsgolfklubb.se eller tel 0583-349 43.

Pdf med vårens damtävlingar bifogas.

TÄVLINGSKALENDERN
Tävlvingskalendern 2020 från Örebro Läns Golfförbund bifogas.