NU ÄR ÅRSFAKTURORNA UTE
Årets fakturor med klubbinformation bör nu ha kommit er tillhanda.

Önskar du göra någon förändring av ditt medlemskap är du välkommen att höra av dig till Helena på tel 019-20 95 23 eller klubbchef Magnus på tel 0583-349 43.

Planeringen och bokningarna för säsongen är i full gång och vi börjar verkligen längta till säsongsstart!

NU KAN DU UTNYTTJA FRISKVÅRDSBIDRAGET HOS OSS
Det har säkert inte undgått någon golfare att friskvårdsbidraget nu även inkluderar golfspel enligt beslut från Skatteverket!

Friskvårdsbidraget går att nyttja på alla golfklubbar som debiterar en spelavgift (medlemsavgift och städavgift är ej avdragsgill). I årsavgifterna på Askersunds Gofklubb ingår en medlemsavgift (vilket motsvarar det vi betalar till SGF och ÖLGF) och för fullvärdiga och vardagsmedlemskap en städavgift som återbetalas då man medverkar på de av klubben utställda städdagarna. Dessa belopp framgår av fakturan. Resterande belopp är att betrakta som spelavgift.

Det maximala avdragsbeloppet bestäms av respektive arbetsgivare men är max 5000 kr per år. Det spelar ingen roll om den totala spelkostnaden överstiger denna beloppsgräns, understiger den eller är uppdelad i flera mindre belopp. Vi är även anslutna till e-Passi och ActiWay, för de arbetsgivare som hanterar friskvårdsbidraget via dessa aktörer.

Förutom spelavgift är även lektioner, enstaka greenfeeavgifter, rangekort, golfutbildningar och nybörjarkurser avdragsgillt.

Vi återkommer inom kort med vårens utbud av grupplektioner, så håll utkik på hemsidan och i mejlen.

VI SÖKER PERSONAL TILL SÄSONGEN

RECEPTIONIST 50%

Är du vårt nya ansikte utåt, eller vet du någon som kan vara det.
Du ska bemanna shop och reception, hantera bokningar och incheckning av medlemmar och gäster samt sälja och fylla på varor i vår shop. Vi arbetar i affärssystemet Pyramid och GIT (Golfens IT system).

Du är en säljande person som har hög servicekänsla och god social kompetens. Vi söker dig som tar egna initiativ, är stresstålig och trivs att arbeta med andra människor. Du bör ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och det är en fördel om du har kunskaper i GIT och tidigare kassavana. Du är själv golfare och har en vilja att hjälpa våra gäster och medlemmar med högklassig service. All nödvändig utbildning kommer du att få hos oss. Du kommer att arbeta med ett gäng som brinner för golf och för klubben. Vi har högt i tak, en stark drivkraft och ser inga hinder eller begränsningar.

Tjänsten är en säsongsanställning på 50% under perioden 1 maj t o m 20 september (heltid under Semestergolfveckan v 27). Helgarbete ingår. Lön enligt avtal. Har du frågor om tjänsten kontakta Magnus Lilja tel 070-993 65 67.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till magnus@askersundsgolfklubb.se senast 2018-02-16.

BANARBETARE

Vi söker två säsongsanställda golfbanearbetare. Tjänsterna är på heltid under perioden 26 mars till 28 september.

Det ingår en hel del helgarbete som kommer att schemaläggas. Som säsongsanställd golfbanearbetare ingår du i ett team som kommer att utveckla anläggningen och vara delaktig i alla moment som rör golfbaneskötsel. Spelar du golf är det en fördel för arbetet på banan och i kontakten med våra medlemmar och gäster.

För frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta banchef Morgan Särén, 070-949 50 00 eller via mejl askgk@telia.com. Du kan också ringa klubbchef Magnus Lilja på 070-993 65 67 eller mejl magnus@askersundsgolfklubb.se

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till magnus@askersundsgolfklubb.se senast 2018-02-16.