VI VÄLKOMNAR VÅRA NYA KRÖGARE
Vi har nu glädjen att kunna presentera vårt nya restaurangsamarbete.

Krogensomintefinns etablerades hösten 2019 av Davide & Sandra och finns på deras gård i Närkesberg. De har en foodtruck som dyker upp lite varstans i länet och sedan 6 mån tillbaka driver de även ett gatukök i Hallsberg där de serverar husmanskost.

"Det är våran dröm som blev verklighet, att vi får jobba med det vi verkligen tycker om", säger de själva. "Vår inriktning på mat och dryck är att servera det vi verkligen tycker om, vi jobbar till stor del med lokala råvaror."
Davide är kock som har jobbat i hela landet, drivit ett flertal krogar i Örebro och värnar om den lokala maten. Sandra är sommelieren som jobbat på flera krogar i Sverige och Norge och som älskar att baka.

"Vi ser fram emot att få finnas på Askersunds Golfklubb och få erbjuda god mat och service till alla gäster!"

Davide & Sandra

VILL DU JOBBA UNDER SM-VECKAN
Under vecka 27 2021 arrangerar Örebro läns golfförbund SM i Golf, som blev framflyttat från 2020. På Askersunds GK kommer vi att att arrangera H60-klassen med inspel torsdag 8/7 och tävling fredag-söndag 9-11/7. Vi behöver hjälp med resultatredovisning och tävlingskansli men även enklare sysslor som passar såväl gammal som ung.
Är du intresserad av att hjälpa till och se bra golf på nära håll, kontakta Magnus Lilja på tel 0583-349 43.

VI SÖKER SÄSONGSPERSONAL TILL RECEPTIONEN
Vi söker säsongspersonal inför 2021 där du ska bemanna shop och reception, hantera bokningar och fylla på varor i vår shop. Vi arbetar i affärsystemet Pyramid och GIT (Golfens IT-system).

Du är en säljande person som har hög servicekänsla och god social kompetens. Vi söker dig som tar egna initiativ, är stresstålig och har en vilja att hjälpa våra gäster och medlemmar med högklassig service. Du kommer att arbeta i ett gäng som brinner för golf och för klubben. Du bör ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och det är en fördel om du själv spelar golf och har kunskaper i GIT och tidigare kassavana.

Tjänsten som erbjuds är en visstidsanställning för golfsäsongen 2021 med varierande tider och schemalagda helger. Omfattningen är heltid 100%.

Kontakta klubbchef Magnus Lilja tel 070-993 65 67 eller mejla magnus@askersundsgolfklubb.se.

PARTNERSAMARBETE MED NY GOLFHALL I ÖREBRO
Den 23 januari slår Örebro Indoor Golf upp portarna på Adolfsbergsvägen 2 för att ta inomhusgolfen i Örebro till nya höjder.

Askersunds GK är utvald som partnerklubb vilket innebär ett par förmåner för alla våra medlemmar:

Rabatt på medlemskap i Indoor Golf innebärande bl a 20-25% rabatt på ord timpriser, möjlighet att ha stående veckotid, möjlighet att hålla egna event i deras lokal, mm.
Ungdom -25 år: 200 kr (ord 300 kr)
Vuxen: 400 kr (ord 600 kr)
Senior: 300 kr (ord 500 kr)

Öppningserbjudande med 10% rabatt på första bokningen. Ange kod "Askersund10" när du bokar. Koden är giltig till 28/2.

Öppet mellan kl 07-23 varje dag, bemannat mellan kl 07-19.
För mer info se orebroindoorgolf.com elller ring 0765-779989
För att boka tider gå in på www.matchi.se/facilities/orebroindoorgolf

ÅRSUTSKICKET MED FAKTUROR PÅ VÄG
Under första veckan i februari beräknar vi att årsutskicket med fakturor ska landa i era brevlådor. Erhåller ni inget, hör då av er, ifall vi har fel adressuppgifter.

Ha en skön vinter och se fram emot kommande golfsäsong, det gör vi!