INBJUDAN TILL KM 7-8 AUGUSTI
Under helgen 7 till 8 augusti avgörs årets KM dam, herr och klasser.

Vi startar klockan 12.30 båda dagarna och sista dagen spelar vi i resultatordning (ledarbollar). KM H70 spelas från röd tee 2021.

Anmälan senast den 5 augusti klockan 18.00. Man kan delta i flera klasser (både herr/dam och klass) om tävlingen spelas från samma tee.

RESULTAT AV MEDLEMSUNDERSÖKNINGEN

Under våren och tidiga sommaren har det som vanligt genomförts två olika enkätundersökningar till medlemmar och gäster via Players 1st.

Vi har nyligen fått resultatet av dessa. Det visar sig att vi i medlemsundersökningen nått plats 22 av 320 medverkande klubbar (förra året 33:a) och mycket glädjande nådde vi 1:a platsen i gästundersökningen av 122 medverkande klubbar.

Nu påbörjas arbetet med att läsa och analysera kommentarer och inlägg och vi förbereder också information till medlemmarna gällande detaljer i undersökningarna. Denna information väntar vi dock med att skicka ut till dess vi fått slutresultatet av undersökningen för sommaren och hösten.

 

ADAMS LEKTIONER
Adam Nässjander kan bokas för enskilda lektioner under hela sommaren och vi har förmånliga paket för dig som vill köpa mer än en lektion. Det är onsdagar och helger som är lättast att få tider.

Kontakta receptionen på tel 0583-349 43.

OKTOBERFEST PÅ KLUBBEN
Fredagen den 1 oktober kommer krögarna att ordna en traditionell Oktoberfest med surkål, korv och öl. Korven kommer från Robertssons och ölen från Tomp.

Bokning sker direkt till restaurangen eller via klubben@krogensomintefinns.se