ÖPPETTIDER I RECEPTIONEN
Från och med den 9 september-13 oktober har receptionen öppet:

måndag-fredag kl 07.30-18.00
lördag kl 07.30-17.00
söndag kl 07.30-16.00

14-18 oktober är vi bemannade enligt ovan men med viss reservation då vi håller på och vinterstänger klubbhuset.

TÄVLINGAR HÖSTEN 2019
Under slutet av säsongen så har vi kvar en singeltävling, två olika KM (Två generationer och Foursome) och avslutningstävlingen La Grande Finale.

Först ut av dessa är Åmmebergsmästerkapet den 29 september, en singeltävling över 18 hål slaggolf. Åmmebergsmästerskapet är öppen för alla. Det speciella vandringspriset för Åmmebergsmästerskapet delas dock ut till deltagare i tävlingen som är skriven på postnummer 696 75 eller 696 95.

Helgen efter, 5-6 oktober, spelar vi KM Två generationer (lördag) och KM Foursome (söndag). Dessa tävlingar spelas utan handicap och spelas som slagtävling över 18 hål.

Lördag den 12 oktober spelas årets avslutningstävling, La Grande Finale. Tävlingen spelas i form av ett kval (9 hål) och därefter en shoot-out (9 hål) för de tio  bästa. Till La Grande Finale är alla inbjudna som placerat sig etta, tvåa eller trea i en av våra öppna klubbtävlingar, vunnit order-of-merit för dam, herr, måndagsgolf eller onsdagsgolf och även vunnit sluttävlingen (shoot-out) för måndags- respektive onsdagsgolfen. Bland klubbtävlingarna räknas även alla klasser i KM in.


Anmälan via Min Golf eller i receptionen.

HÖSTENS STÄDDAG 13/10
Söndag den 13 oktober genomför vi höstens städdag. Vi kommer att vinterstänga klubbhuset genom att plocka in alla möbler mm. Dessutom enklare vinteråtgärder på banan och ställa i ordning rangen inför vintern. De som har får gärna ta med egna krattor, spadar mm.

Efter genomförd städning bjuder vi på lunch och de som jobbat kan hämta ut tidigare insatt städavgift (100 kr per tillfälle, för seniorer vardag eller fullvärdig).

Vi vill att man anmäler sitt deltagande senast torsdag den 10 oktober via länk här eller till receptionen på telefon 0583-349 43.