FORE nr 2, 2018
ÖPPETTIDER I RECEPTIONEN
Från och med den 10 september - 14 oktober har receptionen öppet:

måndag-fredag kl 07.30-18.00
lördag kl 07.30-17.00
söndag kl 07.30-16.00
 

DITT SVAR ÄR VIKTIGT
Den 12 september går klubbens sista del av medlemsundersökningen för 2018 ut till medlemmar. Undersökningen genomförs, för klubbens räkning, av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet. I undersökningen ställs frågor om bland annat bana, klubbliv, restaurang och träning, och i vilken grad du rekommenderar ett medlemskap till anhörig eller vän. Detta ger klubbledningen ett utmärkt underlag för att vi ska få reda på vad Du har för syn på klubbbens verksamhet och golfanläggningen.

Över 340 klubbar, fördelat över hela Sverige deltar, vilket också visar hur vi ligger till vid en jämförelse med andra klubbar. Resultatet av undersökningen ligger till grund för vårt arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens framtid varför det är mycket viktigt att vi får in så många svar som möjligt.

Fler av er har redan fått enkäten under året, då den är uppdelad i fler omgångar. Tänk  på att undersökningen skickas från Players 1st, varför det i vissa fall kan fastna i SPAM-filter. Har du inte varit med i undersökningen tidigare i år, eller inte får något mejl den 12 september, titta i din "skräppost" och se om mejlet fastnat.

TÄVLINGAR HÖSTEN 2018
Under slutet av säsongen så har vi kvar en singeltävling, två olika KM (Två generationer och Foursome) och avslutningstävlingen La Grande Finale.

Först ut av dessa är Åmmebergsmästerkapet den 30 september, en singeltävling över 18 hål poängbogey. Åmmebergsmästerskapet är öppen för alla. Det speciella vandringspriset för Åmmebergsmästerskapet delas dock ut till deltagare i tävlingen som är skriven på postnummer 696 75 eller 696 95.

Helgen efter, 6-7 oktober, spelar vi KM Två generationer (lördag) och KM Foursome (söndag). Dessa tävlingar spelas utan handicap och start sker kl 08.00 respektive 09.00.

Lördag den 13 oktober spelas årets avslutningstävling, La Grande Finale. Tävlingen spelas i form av ett kval (9 hål) och därefter en shoot-out (9 hål) för de tio  bästa. Till La Grande Finale är alla inbjudna som placerat sig etta, tvåa eller trea i en av våra öppna klubbtävlingar, vunnit order-of-merit för dam, herr, måndagsgolf eller onsdagsgolf och även vunnit sluttävlingen (shoot-out) för måndags- respektive onsdagsgolfen. Bland klubbtävlingarna räknas även alla klasser i KM in.


Anmälan via Min Golf eller i receptionen.

HÖSTENS STÄDDAG 14/10
Söndag den 14 oktober genomför vi höstens städdag. Vi kommer att vinterstänga klubbhuset genom att plocka in alla möbler mm. Dessutom enklare vinteråtgärder på banan och ställa i ordning rangen inför vintern. De som har får gärna ta med egna krattor, spadar mm. Efter genomförd städning bjuder vi på lunch och de som jobbat kan hämta ut tidigare insatt städavgift (100 kr per tillfälle, för seniorer vardag eller fullvärdig).

Vi vill att man anmäler sitt deltagande senast torsdag den 11 oktober via länk här eller till receptionen på telefon 0583-349 43.

AVSLUTNINGSFEST 13/10
Vi går mot säsongsslut och lördag den 13 oktober är det avslutningsfest på golfklubben.
Bartömning med bra priser i baren samt musikunderhållning. Restaurangen erbjuder hamburgare med pommes för 125 kronor.

Anmäl dig här senast onsdag den 10 oktober.

BOKA HÖST- OCH VINTERTRÄNING MED PETER
Ge inte upp träningen, nu när du är på topp!

Det är inte för sent att boka tid hos vår Pro Peter Runius för att slipa på svingen eller puttningen. Peter bokas genom receptionen fram till att vi stänger klubbhuset för säsongen. För vinterträning i Golfhallen i Örebro kan man ringa direkt till Peter på telefon 076-311 23 31.
Ta chansen och lämna golfåret 2018 med en ännu bättre putt än du startade den!

Enskild lektion
25 minuter 300 kr
50 minuter 500 kr

Paket med 3 lektioner à 25 min 700 kr
Paket med 6 lektioner à 25 min 1350 kr
Paket med 10 lektioner à 25 min 2000 kr