ASKERSUNDS GK 40 ÅRS JUBILEUM

I år firar Askersunds GK 40 år. 

Som tack för att Du väljer Askersunds Golfklubb vill vi visa vår uppskattning genom en hållbar gåva. Alla fullvärdiga (inkl juniorer) och vardagsmedlemmar är välkomna att hämta ut var sitt ex av en miljövänlig termosflaska i receptionen.

Flaskan för en bättre framtid

“Vatten är grunden för allt liv. Och på många håll är vatten också en bristvara. Därför gäller det att ta hand om det vatten som finns. Tyvärr görs inte det alltid särskilt bra. Varje år hamnar mängder med plast, inte minst från flaskor, i våra hav, sjöar och vattendrag och förorenar miljön. Genom att använda den här termoflaskan bidrar du till en bättre värld. Dessutom hjälper den dig hålla ditt dricksvatten kallt på banan i upp till 24 timmar. Föredrar du istället att använda den för varm dryck, så bevarar den värmen i tio timmar. Se till att nyttja de fem deciliterna väl och fylla den ofta under din rond – så du orkar alla 18 hål.”

PIZZAKVÄLLAR & Á LA CARTE
Under fredagarna i juli (3/7, 10/7, 17/7, 24/7, 31/7) är pizzerian öppen mellan kl 16-21.

Pizzor både för avhämtning och bordsbokning. Då vi i år köper in dessa tjänster och för att bedöma mängden pizzor, rekommenderar vi att du senast kl 12.00 samma dag gör en bordsbokning och anger hur många som beräknas äta pizza. Även för avhämtning rekommenderas att vi får en uppfattning om antal i förväg så vi kan garantera din beställning.

 

ClubHouse Restaurant serverar dagligen följande á la carte meny mellan kl 16.30-20.00:

Oxfilé med baconlindade haricoverts, bearnaise samt pommes 269.-
Gös med brynt peppparrotssmör, haricotverts och kokt potatis 199.-
Räkpasta med tagliatelle, dillolja och ruccola 129.-
Ostburgare av högrevsfärs, bacon, rökig majonnäs samt pommes 139.-
Ceasarsallad med kyckling, bacon, parmesan, krutonger 129.-
BARNMENY  
Hamburgare av högrevsfärs, ost, bacon, dressing och pommes 79.-
Grillkorv och pommes 59.-
Pannkakor med jordgubbsssylt och grädde 59.-
DESSERT  
Vaniljglass med färska bär 59.-

Bordsbokning görs via receptionen på tel 0583-349 43.

HÄRLIGA KOMMENTARER OM BANAN
Fantastisk recension om Askersunds GK från ordföranden i Swedish Greenkeepers Association vid besök.

"Så fel jag hade!

Jag trodde Askersunds GK var en vanlig landsortsklubb. Men vad fel jag hade. Hade den här anläggningen legat vid en storstad hade alla känt till den. Och anläggning är bättre benämning än golfbana. Här finns Padeltennis, studio, nya moderna kampingplatser, småbåtshamn vid klubbhuset mm.

Den här klubben har allt! Jag var grymt imponerad. När sedan Course manager, Morgan Särén, visade mig vilken ordning de hade i maskinhallen, runt den och de nyligen asfalterade vägarna, de perfekta bunkrarna och greenerna så tänkte jag: Dom har inte tur, de gör allt rätt här.

Jag blev verkligen riktigt sugen att spela här och jag tänkte att de var synd att det är så långt från Halmstad ( där vi bor) för här hade min hustru velat spela. Allt fint och mycket välskött. Utsikt över vattnet på många hål och allmänt riktigt proffsigt.
Stort grattis till alla medlemmar på Askersunds GK och en ordentlig klapp på axeln till Morgan Särén och hans dreamteam som skapar denna kvalitet!
Bra jobbat!"

MASSAGE UNDER SEMESTERGOLFVECKAN
I år kommer Louise Krahm tillbaka som massageterapeut under Semestergolfveckan. Passa på att boka in en skön massage för din kropp utan att lämna klubbhuset.

Louise följer självklart gällande regler angående Covid-19 och har munskydd under behandling.

Bokning gör du via länken till sidan hos Boka direkt. Louise har öppnat upp tider den 2-4 juli.

http://askersundsgk.bokadirekt.se

Varmt välkommen med din bokning!